Ålfjell

Prosjekt Ålfjell med graving av VA. 

Link for påmelding stikkleding inn til hytte:

Skjema for påmelding

Hallo her kommer en oppdatering for vinterferien  . Det blir stengt fra sving 6 ( Etter nedkjøringen til Landgård ) og det blir jobbet i mellom der og Ålfjellveien 102 i neste uke . Frem til sving 6 er det fremkommelig men ber om forståelse for at det kan være en og annen grop i veien. Det blir nok en del anleggstrafikk både nedenfor og ovenfor sving 6 . Ved spørsmål ring Andris : 94039383. Eller Nils S :91720180

Torsdag 3. oktober var det åpen dag på Ålfjell hvor man kunne komme for å slå av en prat med anleggsleder i Bergheim Maskin, framdrift, egne ønsker osv. Det var bra frammøte i snøvær og tåke. Vi i Bergheim Maskin ser fram til å ta fatt på jobben. 

Når det gjelder graving av stikkledninger inn til egen tomt så vil vi anbefale å bestille dette gjennom oss i god tid slik at vi kan legge opp til en rasjonell og effektiv framdrift. Stikkledninger inn til tomtene sprenges og graves etterhvert som hovedledningen etableres og vil bli et billigere alternativ for de aller fleste da vi allerede er på stedet. Blir mindre riggkostnader og sprenging av grøft framfor tidkrevende pigg kostnader. 

Påmelding er ikke bindende, det skjer først ved bestilling. Grøft leveres komplett og det er tatt høyde for fjell i grøfta. Pris er fra koblingspunkt og inn til grunnmur. Koblingspunkt er som oftest i tomtegrense. 

1/4